Home / toplijsten / Beste Vriezers / Beste vriezer tafelmodel

De beste vriezer tafelmodel van 2024

Beste vriezer tafelmodel

Ben je op zoek naar een nieuwe tafelmodel vriezer? Bekijk dan onze toplijst met de 10 beste tafelmodel vriezers van 2024. Of je nu op zoek bent naar een energiezuinige vrieskast of naar de beste vriezer tafelmodel met No Frost. Wij zullen verschillende soorten behandelen in deze toplijst!

 

 

Een tafelmodel vriezer is het populairste model vriezer en kom je in veel woningen tegen. Om die reden hebben wij een selectie gemaakt van de 10 beste vriezers tafelmodel. Hierbij hebben wij gekeken naar de inhoud van de vriezer, energiezuinigheid, functionaliteiten en natuurlijk de prijs-kwaliteitverhouding.

Wat is de beste tafelmodel vriezer?

De beste tafelmodel vriezer van 2024 is de Liebherr GP 1496-20. Dit model is energiezuinig, heeft een grote inhoud, een supervriezen functionaliteit en een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Hieronder gaan we dieper in op deze vriezer.

 

 

Onze top 10 beste vriezers tafelmodel van 2024

 

 

  1. Liebherr GP 1496-20
  2. Severin GS 8858
  3. Liebherr GNP 1076-20
  4. Domo DO91131F
  5. Veripart VPTMVR85C
  6. AEG ATB68E7NW
  7. Beko KS166022
  8. Liebherr GP 1376-21
  9. Inventum VR550B
  10. Bosch GTV15NWEA
  11.  

Waar moet je op letten bij het kopen van een tafelmodel vriezer?

 

Er zijn enkele aspecten die belangrijk zijn bij het kopen van een tafelmodel vriezer. Hieronder staan de belangrijkste aspecten in een opsomming:

 

 

Energiezuinigheid: voordat je een vriezer aanschaft is het verstandig om te kijken naar het energielabel. Dit geeft aan hoe zuinig de vriezer is in zijn stroomverbruik.

 

 

Inhoud van de vriezer: zorg dat je een vriezer uitkiest die past bij je grootte van je huishouden. Bedenk hoeveel ruimte je nodig hebt om voedsel in te vriezen en kies een vriezer met een capaciteit die daarbij past.

 

 

Anti-ijsvorming: hoe vaak je de vriezer moet ontdooien, hangt af van de mate van anti-ijsvorming in de vriezer. Als je de vriezer liever niet wilt ontdooien, kies dan voor een vriezer met de No Frost functionaliteit.

 

 

Afmetingen: meet de beschikbare ruimte in je woning op voordat je een tafelmodel vriezer koopt. Houd rekening met de breedte, hoogte en diepte van de vriezer. Zorg ervoor dat de vriezer past op de plek waar je hem wilt plaatsen.

De beste tafelmodel vrieskasten van het moment

1. Liebherr GP 1496-20

De nummer 1 in onze toplijst is de Liebherr GP 1496-20. Dit model is de ideale tafelmodel vriezer voor ieder huishouden. Dit model heeft een totale inhoud van 103 liter, wat genoeg is voor een huishouden van 1 á 2 personen.

 

De vriezer heeft verscheidene handige functionaliteiten. Een van deze functies is de supervriezen functionaliteit. Hierdoor kan je de boodschappen extra snel invriezen of veel producten tegelijk invriezen. Ook beschikt dit model over een inverter compressor, waardoor hij beter vriest, stiller is en energiezuiniger.

 

Het maximale geluidsniveau van deze vriezer is 39 dB, waardoor hij vrij stil is. Af en toe zul je het apparaat horen zoemen. Andere handige functionaliteiten zijn de kinderbeveiliging en het optische en akoestische signaal die het apparaat maakt indien er een stroomstoring is geweest.

+ Temperatuur van de vriesvakken is apart instelbaar

+ Beschikt over indrukbaar deurrubber

+ Geschikt voor de garage of schuur, indien de temperatuur boven de -15 graden is

Geen binnenverlichting in de vriezer

Beschikt niet over een open deur alarm

Merk: Liebherr

Kleur: Wit

Aantal lades: 4

Afmetingen: 85,1 cm hoog, 62,2 cm breed en 62,8 cm diep

Gewicht: 43,5 kg

Energieklasse: C

Maximaal geluidsniveau: 39 dB

Bekijk het product op:

2. Severin GS 8858

De Severin GS 8858 is de volgende tafelmodel vriezer in onze toplijst. Dit model heeft een inhoud van 80 liter, waardoor hij geschikt is voor huishoudens van 1 á 2 personen. Een groot voordeel van deze diepvries is dat hij erg energiezuinig is. Zo beschikt hij over energielabel C.

 

Het apparaat beschikt over 3 vrieslades en de temperatuur kan worden ingesteld via een draaiknop. De behuizing van deze vriezer is gemaakt van staal en de planken zijn gemaakt van roestvrij staal.

 

Deze tafelmodel vrieskast is eenvoudig te verplaatsen vanwege zijn lichte gewicht van 29 kg. Bij de vriezer wordt een ijsblokjes bakje meegeleverd.

+ Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

+ Lange bewaartijd bij stroomuitval (14 uur)

+ Makkelijk te verplaatsen, dankzij zijn lage gewicht

– Beschikt niet over een supervriezen functie

– Redelijk hoog geluidsniveau (41 dB) voor een vriezer

Merk: Severin

Kleur: Wit

Aantal lades: 3

Afmetingen: 84,5 cm hoog, 55 cm breed en 58 cm diep

Gewicht: 29 kg

Energieklasse: C

Maximaal geluidsniveau: 41 dB

Bekijk het product op:

3. Liebherr GNP 1076-20

De volgende vriezer in onze toplijst is de Liebherr GNP 1076-20. Dit is meteen de beste tafelmodel vriezer met No Frost. Dankzij deze functie hoef je de vriezer niet te ontdooien! Het apparaat heeft een netto inhoud van 99 liter, wat geschikt is voor een huishouden van 1 à 2 personen.

 

Dit model heeft diverse handige functionaliteiten, zoals een open deur alarm en een supervries functie. De temperatuur van de 3 verschillende vriesvakken is per vak apart instelbaar. Het apparaat verspreidt dankzij luchtcirculatie de koude lucht gelijkmatig. Hierdoor is het in het gehele apparaat even koel.

 

Met het maximale geluidsniveau van 39 dB zul je weinig last hebben van het geluid wat deze vriezer maakt. Daarnaast is hij ook redelijk zuinig in zijn energieverbruik met zijn energieklasse D.

 

Wil je graag alleen vriezers zien met de No Frost functionaliteit? Bekijk dan onze toplijst ‘beste No Frost vriezer’.

+ Beschikt over de No Frost functionaliteit

+ Temperatuur van de vriesvakken is apart instelbaar

+ Heeft een open deur alarm

– Het model beschikt niet over binnenverlichting

– Beschikt niet over een afgedekte condensor, waardoor je hem af en toe moet afstoffen

Merk: Liebherr

Kleur:  Wit

Aantal lades: 3

Afmetingen: 85,1 cm hoog, 60,2 cm breed en 62,8 cm diep

Gewicht: 43,5 kg

Energieklasse: D

Maximaal geluidsniveau: 39 dB

Bekijk het product op:​

4. Domo DO91131F

De Domo DO91131F tafelmodel vriezer is een apparaat met een netto inhoud van 80 liter. Dit is geschikt voor een gezin van 1 à 2 personen. Het apparaat beschikt over 3 transparante vrieslades, waar je genoeg in kwijt kunt. De temperatuur van de diepvries in met een draaiknop in te stellen.

 

Dit model is energiezuinig met zijn energieklasse C. Daarnaast maakt hij weinig geluid met een geluidsniveau van 38 dB. Het materiaal van de behuizing is gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Hierdoor is het uiterlijk van deze vriezer erg modern en stijlvol.

 

Dus zoek je een energiezuinige en stille vriezer met een modern design? Dan is de Domo DO91131F een goede keuze.

+ Redelijk stil met een geluidsniveau van 38 dB

+ Lange bewaartijd bij stroomuitval (15 uur)

+ Heeft een mooi design

Beschikt niet over een snelvriesfunctie

Heeft geen open deur alarm

Merk: DOMO

Kleur: RVS

Aantal lades: 3

Afmetingen: 84,5 cm hoog, 55 cm breed en 58 cm diep

Gewicht: 31,95 kg

Energieklasse: C

Maximaal geluidsniveau: 38 dB

Bekijk het product op:​

5. Veripart VPTMVR85C

De Veripart VPTMVR85C is een diepvries met een netto inhoud van 87 liter, wat geschikt is voor kleinere huishoudens van 1 à 2 personen. Het apparaat is energiezuinig met zijn energieklasse C. Dit model heeft een afneembaar bovenblad, waardoor je hem eenvoudig onder een keukenblad kunt plaatsen.

 

De Veripart VPTMVR85C is voorzien van een afgedekte condensor, waardoor er minder onderhoud nodig is. Normaliter moet je de condensor afstoffen, zodat hij energiezuinig blijft. Dat hoeft bij dit model dus niet!

 

Het apparaat is uitgerust met 3 transparante vrieslades, waardoor je direct kunt zien welke boodschappen zich in welke lade bevinden. De behuizing van dit model is gemaakt van metaal met coating.

+ Enorm lange bewaartijd (16,5 uur) bij stroomuitval

+ Beschikt over indrukbaar deurrubber, wat je bij slijtage eenvoudig kunt vervangen.

+ Goede prijs-kwaliteitverhouding

Het apparaat beschikt niet over binnenverlichting

Geeft geen signaal indien er een stroomstoring is geweest

Merk: Veripart

Kleur: Wit

Aantal lades: 3

Afmetingen: 85 cm hoog, 55 cm breed en 58 cm diep

Gewicht: 37 kg

Energieklasse: C

Maximaal geluidsniveau: 40 dB

Bekijk het product op:​

6. AEG ATB68E7NW

Het volgende model in onze toplijst is de AEG ATB68E7NW. Deze vriezer heeft een netto inhoud van 88 liter, wat ook weer geschikt is voor een huishouden van 1 à 2 personen. Dit model beschikt over 3 doorzichtige lades, waar je eenvoudig je de boodschappen in kwijt kunt.

 

Deze diepvriezer heeft diverse fijne functionaliteiten, zoals de No Frost functie, een supervriezen functie en een afgedekte condensor. De temperatuur van de vriezer is digitaal in te stellen via een aantal keuzeopties.

 

De behuizing van het apparaat is gemaakt van metaal met coating. Ditzelfde geldt voor de deur van de vriezer.

+ Geeft een signaal indien er een stroomstoring is geweest

+ Beschikt over de No Frost functionaliteit

+ Heeft weinig onderhoud nodig o.a. dankzij de afgedekte condensor

Redelijk lage bewaartijd bij stroomuitval (11 uur)

Niet erg energiezuinig met energieklasse E.

Merk: AEG

Kleur: Wit

Aantal lades: 3

Afmetingen: 85,5 cm hoog, 60 cm breed en 57,5 cm diep

Gewicht: 36,65 kg

Energieklasse: E

Maximaal geluidsniveau: 40 dB

Bekijk het product op:​

7. Beko KS166022

De Beko KS166022 is een tafelmodel vriezer met een netto inhoud van 65 liter. Dit is geschikt voor een huishouden met 1 persoon. Het geluidsniveau van dit apparaat is 37 dB, wat hem relatief stil maakt. Deze diepvries heeft een afneembaar bovenblad, waardoor je hem gemakkelijk onder een keukenblad kunt plaatsen.

 

De temperatuur van dit model is in te stellen via een draaiknop. Daarnaast beschikt hij over 3 vrieslades, waar je de boodschappen in kwijt kunt. Het apparaat beschikt over de Low Frost functionaliteit, waardoor je hem maar 2x per jaar hoeft te ontdooien.

 

Ben je op zoek naar een kleinere tafelmodel vriezer met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de Beko KS166022 een zeer goede keuze.

+ Het apparaat is voorzien van indrukbaar deurrubber, wat gemakkelijk kan worden vervangen wanneer het versleten is

+ Past in ruimtes waar weinig plaats is, dankzij de kleine afmetingen van het apparaat

+ Laag geluidsniveau van 37 dB

Heeft geen open deur alarm

Niet erg energiezuinig met energieklasse E

Merk: Beko

Kleur: Wit                  

Aantal lades: 3

Afmetingen: 81,8 cm hoog, 47,5 cm breed en 50 cm diep

Gewicht: 24,5 kg

Energieklasse: E

Maximaal geluidsniveau: 37 dB

Bekijk het product op:​

8. Liebherr GP 1376-21

De volgende tafelmodel vrieskast in onze toplijst is de Liebherr GP 1376-21. Dit model heeft een netto inhoud van 103 liter, wat hem geschikt maakt voor 1 à 2 personen. Het apparaat heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij een langere levensduur heeft.

 

De diepvries beschikt over diverse functionaliteiten die handig zijn. Zo heeft het apparaat een open deur alarm, kinderbeveiliging en een supervriezer functionaliteit. Daarnaast geeft het apparaat een optisch en akoestisch signaal, wanneer er een stroomstoring heeft plaatsgevonden.

 

De temperatuur van de vriezer is digitaal in te stellen, hierdoor kun je exacte temperatuur bepalen van dit apparaat. Je bent hierbij niet afhankelijk van keuzeopties of standen.

+ Enorm lange bewaartijd (23 uur) bij stoomuitval

+ Het model is geschikt voor de garage of schuur, mits boven de -15 graden

+ Topklasse bouwkwaliteit

– Dit model heeft geen luchtcirculatie

– Hij heeft geen afgedekte condensor, waardoor je deze af en toe moet afstoffen

Merk: Liebherr

Kleur: Wit

Aantal lades: 4

Afmetingen: 85,1 cm hoog, 55,3 cm breed en 62,4 cm diep

Gewicht: 39,3 kg

Energieklasse: E

Maximaal geluidsniveau: 39 dB

Bekijk het product op:​

9. Inventum VR550B

De Inventum VR550B is de eerste zwarte tafelmodel vriezer in onze toplijst. Dit model heeft een netto inhoud van 88 liter, wat geschikt is voor 1 à 2 personen. Het apparaat beschikt over een afgedekte condensor, wat weer in het onderhoud scheelt van de vriezer.

 

De diepvries beschikt over 3 lades, waar je genoeg boodschappen in kwijt kunt. De temperatuur van het apparaat is in te stellen via een draaiknop. Indien de stroom uitvalt kun je in de boodschappen tot 15 uur bewaren in deze vriezer. De behuizing en de deur van dit model zijn gemaakt van metaal met coating.

 

Ben je op zoek naar een vriezer met een unieke kleur met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de Inventum VR550B een goede keuze.

+ Heeft een mooi design

+ Goede prijs-kwaliteitverhouding

+ Compact apparaat, dus je kunt hem eenvoudig overal in je woning kwijt

Niet erg energiezuinig met energieklasse E

Beschikt niet over een open deur alarm

Merk: Inventum

Kleur: Zwart

Aantal lades: 3

Afmetingen: 85 cm hoog, 55 cm breed en 58 cm diep

Gewicht: 30 kg

Energieklasse: E

Maximaal geluidsniveau: 39 dB

Bekijk het product op:​

10. Bosch GTV15NWEA

De laatste tafelmodel vrieskast in onze toplijst is de Bosch GTV15NWEA. Dit model heeft een netto inhoud van 83 liter, wat hem geschikt maakt voor huishoudens van 1 à 2 personen. Het apparaat heeft 3 transparante vrieslades, waarop een kalender staat afgebeeld hoe lang je bepaalde boodschappen kunt bewaren.

 

De Bosch GTV15NWEA is zeer compact, waardoor hij ideaal in een kleine keuken of op kantoor past. Daarnaast is hij ook aan te raden als extra vrieskast, wanneer er te weinig ruimte is in je huidige vriezer. De temperatuur van dit model is in te stellen via een draaiknop.

 

Dit model is geschikt voor de garage of schuur, indien de minimale omgevingstemperatuur 10 °C is.

+ Bewaartijd van 25 uur bij stroomuitval

+ Goede prijs-kwaliteitverhouding

– Heeft geen snelvriezen functionaliteit

– Niet erg energiezuinig met energieklasse E

Merk: Veripart                      

Kleur: Wit

Afmetingen: 85 cm hoog en 55 cm breed

Gewicht: 32 kg

Energieklasse: D

Maximaal geluidsniveau: 35 dB

Bekijk het product op:​

Dit waren de beste tafelmodel vriezers van het moment

Wij hopen dat onze toplijst jou kan helpen bij het maken van een keuze wat betreft een tafelmodel vriezer. HuishoudBoulevard is dé expert op het gebied van huishoudelijke apparatuur, zoals vriezers, koelkasten en wasmachines. Hierover hebben wij dan ook verscheidene toplijsten voor gemaakt.


Ben je op zoek naar de beste vriezer van 2024? Bekijk dan onze toplijst ‘beste vriezer’. Als je liever een koelkast en vriezer in één apparaat zoekt, dan raden wij aan onze toplijst ‘beste koelvriescombinatie’ te bekijken.

Over de auteur

Picture of HuishoudBoulevard
HuishoudBoulevard
Sinds 2022 helpt HuishoudBoulevard consumenten bij het vinden van de beste huishoudelijke apparaten! Of je nu op zoek bent naar de beste wasmachine of koelkast voor in je woning, of simpelweg een nieuwe stofzuiger nodig hebt. Ons team bestaat uit ervaren online marketeers met een gedeelde passie voor de nieuwste elektronische technologieën. Door middel van gedegen onderzoek weet het team als geen ander de juiste informatie boven tafel te krijgen.
Picture of HuishoudBoulevard
HuishoudBoulevard
Sinds 2022 helpt HuishoudBoulevard consumenten bij het vinden van de beste huishoudelijke apparaten! Of je nu op zoek bent naar de beste wasmachine of koelkast voor in je woning, of simpelweg een nieuwe stofzuiger nodig hebt. Ons team bestaat uit ervaren online marketeers met een gedeelde passie voor de nieuwste elektronische technologieën. Door middel van gedegen onderzoek weet het team als geen ander de juiste informatie boven tafel te krijgen.