1. Home
 2. /
 3. toplijsten
 4. /
 5. Beste Vriezers

De beste vriezers

Populaire modellen

Beste vriezer tafelmodel

Beste mini vriezer

Goedkope vriezer

Energiezuinige vriezer

Andere vriezers

Beste inbouw vriezer

Beste no frost vriezer

Hoge diepvrieskast

Beste vriezer voor in de schuur

De beste vriezer in 2023: de top 10

Ben je op zoek naar een nieuwe vriezer, omdat de oude kapot is of aan vervanging toe is? Dan bekijk onze toplijst met de beste vriezers van 2023. Of je nu op zoek bent naar de beste diepvries met No Frost of naar de beste tafelmodel vriezer. Met behulp van onze top 10 vriezers van HuishoudBoulevard kun je zeker een goede keuze maken!

 

Een losse vriezer heeft veel voordelen, zoals extra vriesruimte, een betere temperatuurregeling en flexibiliteit wat betreft de plaatsing van het apparaat. Maar wat maakt nu een goede vriezer?

 

Er zijn verschillende factoren belangrijk bij een vriezer. Zo moet het apparaat voldoende capaciteit hebben, een goede energieklasse, handige functionaliteiten en een lange levensduur. Voor onze toplijst hebben wij gekeken naar deze aspecten en natuurlijk ook naar de prijs-kwaliteitverhouding.

 

Wat is de beste diepvrieskast?

 

De beste vriezer van 2023 is de Liebherr GP 1496-20. Dat maakt Liebherr ook het beste vriezer merk van 2023. De Liebherr GP 1496-20 heeft alles wat je van een goede vriezer kunt verwacht. Zo heeft het apparaat voldoende capaciteit, is het model zuinig in zijn energieverbruik en beschikt hij diverse andere handige functies. Hieronder gaan we dieper in op dit model.

 

De beste vrieskasten van 2023

 

  1. Liebherr GP 1496-20
  2. Siemens GS58NAWCV
  3. Liebherr GP 1486-21
  4. Bosch GSN58AWCV
  5. Inventum VK561
  6. Liebherr GX 823-21
  7. Bosch GSN54DWCV
  8. ETNA VV6169NWIT
  9. Bosch GSN58DWDV
  10. Liebherr GNP 1076-20

1. Liebherr GP 1496-20

Liebherr GP 1496-20

De Liebherr GP 1496-20 is een mooie vrijstaande tafelmodel vriezer met een inhoud van 103 liter. Hierdoor heb je ruim voldoende vriescapaciteit met dit model. Dit maakt het apparaat geschikt voor 1 á 2 personen.

 

Het model heeft speciale functies die erg handig zijn. Een van deze functionaliteiten is de Frost Protect functie. Deze zorgt ervoor dat het apparaat zelfs in lage omgevingstemperaturen (tot -15) geplaatst kan worden. Hierdoor is de GP 1496-20 perfect voor in de garage of schuur.

 

Een andere fijne functie is de Super Frost functionaliteit. Met deze functie kan je de producten extra snel invriezen. Wanneer deze functie is ingeschakeld, daalt de temperatuur van de vriezer tot -32.

 

Het apparaat heeft een hoogte van 85,1 cm, een breedte van 60,2 cm en een diepte van 62,8 cm. Een ander groot voordeel van deze vriezer is de 7 jaar zekerheid vanuit Liebherr. Hierdoor heb je naast de standaard garantie van 2 jaar, er 5 extra jaar bij als je hem bij een geautoriseerd verkooppunt koopt.

+ Maakt weinig geluid met een geluidsniveau van 37 dB

+ Geschikt voor in de garage of schuur

+ Super zuinig met energieklasse C

Geen No Frost of Low Frost

Beschikt niet over binnenverlichting

Merk: Liebherr

Kleur: Wit

Aantal lades: 4 lades

Afmetingen: 85,1 cm hoog, 60,2 cm breed en 62,8 cm diep

Gewicht: 43,5 kg

Energieklasse: C

Maximaal geluidsniveau: 37 dB

Bekijk het product op:

2. Siemens GS58NAWCV

De volgende vriezer in onze toplijst is de Siemens GS58NAWCV. Deze vrijstaande vrieskast is van topklasse bouwkwaliteit en heeft een netto inhoud van 366 liter. Hierdoor is het apparaat geschikt voor gezinnen van 4 of meer personen.

 

De deur van deze vriezer laat je nooit meer openstaan dankzij het handige open deur alarm. Tevens beschikt dit model over een supervriezen functionaliteit en over luchtcirculatie. Met luchtcirculatie is het in de gehele vriezer even koud.

 

Met zijn ruim 7 plateaus en 5 lades kan je eenvoudig al je vriesproducten kwijt in het apparaat. Een andere fijne functie is de No Frost functionaliteit, waardoor je het apparaat nooit hoeft te ontdooien. Daarnaast kan je gemakkelijk je spulletjes vinden in het apparaat dankzij de LED binnenverlichting.

+ Energiezuinig met energieklasse C

+ Beschikt over een ijsblokjesmaker

+ Redelijk stil met een geluidsniveau van 38 dB

Geen afgedekte condensor

Moeilijk te verplaatsen, want hij is 92,1 kg

Merk: Siemens

Kleur: Wit

Aantal lades: 7 plateaus

Afmetingen: 191 cm hoog, 70 cm breed en 78 cm diep

Gewicht: 92,1 kg

Energieklasse: C

Maximaal geluidsniveau: 38 dB

Bekijk het product op:

3. Liebherr GP 1486-21

Liebherr GP 1486-21

Het kleinere broertje van de beste vriezer van 2023 is de Liebherr GP 1486-21. Dit model heeft een netto inhoud van 103 liter, wat geschikt is voor één- of tweepersoonshuishoudens. Met dit model laat je nooit de deur open staan, dankzij het handige open deur alarm.

 

De vrieskist beschikt over de Low Frost functionaliteit, waardoor je hem 1 à 2 keer per jaar hoeft te ontdooien. Het model heeft 4 lades, 3 plateaus. Hierdoor kan je genoeg diepvriesproducten kwijt in het apparaat.

 

De Liebherr GP 1486-21 heeft ook nog een aantal andere handige functionaliteiten, zoals een supervriezen functie en kinderbeveiliging. Ook beschikt het apparaat over indrukbaar deurrubber, waardoor hij eenvoudiger te onderhouden is.

+ Redelijk zuinig met energieklasse D

+ Maakt weinig geluid met een maximaal geluidsniveau van 37 dB

+ Is geschikt voor in de schuur of garage, mits boven -15 graden

– Beschikt niet over binnenverlichting

– Door het ontbreken van luchtcirculatie wordt niet alles gelijkmatig gekoeld.

Merk: Liebherr

Kleur: Wit

Aantal lades: 4

Afmetingen: 85,1 cm hoog, 60,2 cm breed en 62,8 cm diep

Gewicht: 43,5 kg

Energieklasse: D

Maximaal geluidsniveau: 37 dB

Bekijk het product op:

4. Bosch GSN58AWCV

Bosch GSN58AWCV

De Bosch GSN58AWCV is een zeer ruime vrieskast met een netto inhoud van 366 liter. Dit is geschikt voor gezinnen van 4 personen of meer. Het vrijstaande apparaat heeft een maximaal geluidsniveau van 38 dB en beschikt over een open deur alarm.

 

Tevens beschikt dit model over een supervriezen functionaliteit en No Frost. Door de No Frost functie hoef je dit apparaat nooit te ontdooien. Daarnaast heeft hij ook luchtcirculatie, zodat alles gelijkmatig wordt gekoeld in de vriezer. De methode van luchtcirculatie zijn luchtgaten en een ventilator.

 

De GSN58AWCV is een energiezuinig apparaat, want hij heeft energieklasse C. Hij beschikt over 7 plateaus en 5 lades, waardoor je hem kan indelen naar je eigen wensen. De vrieskast heeft LED binnenverlichting. Dus zelfs in het donker kun je de spullen in vriezer nog vinden!

+ Beschikt over een ijstwister voor ijsblokjes

+ Enorm veel vriesruimte

+ Energiezuinig met energieklasse C

Niet geschikt voor een koude schuur of garage

Moeilijk te verplaatsen, want het is een erg zware vriezer

Merk: Bosch

Kleur: Wit

Aantal lades: 5

Afmetingen: 191 cm hoog, 70 cm breed en 78 cm diep

Gewicht: 107,24 kg

Energieklasse: C

Maximaal geluidsniveau: 38 dB

Bekijk het product op:

5. Inventum VK561

Inventum VK561

De volgende vriezer in onze toplijst is de Inventum VK561. Dit model heeft een netto inhoud van 99 liter, wat voldoende is voor 1 tot 2 personen. Dit apparaat heeft een afgedekte condensor. Hierdoor doet hij efficiënter koelen en het kan de levensduur van de vriezer verlengen.

 

De vrieskist heeft een maximaal geluidsniveau van 38 dB, waardoor je weinig last hebt van het geluid dat hij maakt. Een groot voordeel bij het aanschaffen van een apparaat van Inventum, is de 3 jaar extra garantie. Zo heb je in totaal 5 jaar garantie op dit model!

 

Verder heeft dit model weinig speciale functionaliteiten, maar dit zie je duidelijk terug in de prijs van dit apparaat. Hij heeft hierdoor een super goede prijs-kwaliteitverhouding!

+ Goede prijs-kwaliteitverhouding

+ Eenvoudig te verplaatsen met een gewicht van 24 kg

+ Extra garantie van Inventum

Niet erg energiezuinig met energieklasse F

Geen supervriezen functionaliteit

Merk: Inventum

Kleur: Wit

Aantal lades: 0

Afmetingen: 85 cm hoog, 54,5 cm breed en 49,5 cm diep

Gewicht: 24 kg

Energieklasse: F

Maximaal geluidsniveau: 38 dB

Bekijk het product op:

6. Liebherr GX 823-21

Liebherr GX 823-21

De Liebherr GX 823-21 is de volgende vrieskist van Liebherr in onze toplijst. Deze vrijstaande mini vriezer heeft een netto inhoud van 68 liter, wat geschikt is voor ongeveer 1 tot 2 personen. Het apparaat heeft handige functies, zoals een supervriezen functie en een open deur alarm.

 

Het maximale geluidsniveau van deze vriezer is 38 dB en daarnaast beschikt hij over de Low Frost functionaliteit. In totaal heeft het apparaat 2 lades en 1 plateau. De temperatuur is per lade apart in te stellen.

 

Deze mini vriezer is geschikt voor de garage of schuur, zo lang de minimale temperatuur in deze ruimte -15 graden is.

+ Beschikt over kinderbeveiliging

+ Het apparaat geeft een signaal na een stroomstoring

+ Redelijk eenvoudig te verplaatsen door zijn gewicht van 30,5 kg

Beschikt niet over binnenverlichting

Met energieklasse F niet erg energiezuinig

Merk: Liebherr

Kleur: Wit

Aantal lades: 2

Afmetingen: 63,1 cm hoog, 55,3 cm breed en 62,4 cm diep

Gewicht: 30,5 kg

Energieklasse: F

Maximaal geluidsniveau: 39 dB

Bekijk het product op:

7. Bosch GSN54DWCV

Bosch GSN54DWCV

De Bosch GSN54DWCV is een vrieskast met een netto inhoud van 328 liter wat geschikt is voor gezinnen van 4 of meer personen. Het apparaat is enorm energiezuinig voor een vrieskast met zijn energieklasse C. Het model heeft handige LED binnenverlichting, waardoor je zelfs in het donker je spulletjes in de vriezer kunt vinden.

 

Het apparaat beschikt over de No Frost functionaliteit en hij heeft een open deur alarm. Dankzij de luchtcirculatie wordt de koude lucht gelijkmatig verdeeld. Een ander voordeel is de supervriezen functie, waardoor je enorm snel je diepvriespullen kunt invriezen.

 

De Bosch GSN54DWCV is een grote en ruime vriezer met 6 plateaus en 5 lades, waardoor je voldoende opbergruimte hebt voor al je bevroren voedsel. Daarnaast geeft het apparaat een signaal als er een stroomstoring is geweest.

+ Zeer energiezuinig apparaat met energieklasse C

+ Enorm veel ruimte

+ Beschikt over de No Frost functie

Temperatuurweergave zit achter de deur

Moeilijk te verplaatsen door zijn 87,12 kg aan gewicht

Merk: Bosch

Kleur: Wit

Aantal lades: 5 lades

Afmetingen: 176 cm hoog, 70 cm breed en 78 cm diep

Gewicht: 87,12 kg

Energieklasse: C

Maximaal geluidsniveau: 38 dB

Bekijk het product op:

8. ETNA VV6169NWIT

ETNA VV6169NWIT

De ETNA VV6169NWIT is een diepvriezer met 194 liter aan netto inhoud. Dit is perfect voor gezinnen van 2 à 3 personen. Het apparaat beschikt over diverse handige functies, zoals de supervriezen functionaliteit en een open deur alarm.

 

Dit model beschikt over een afgedekte condensor, waardoor de condensor niet onder het stof komt te zitten. Hierdoor blijven de koelprestaties optimaal en gaat het energieverbruik ook niet omhoog. Een andere functie, waarover de ETNA VV6169NWIT beschikt, is luchtcirculatie. Hierdoor is het in de gehele vriezer dezelfde temperatuur.

 

De deur van het apparaat beschikt over indrukbare deurrubbers. Deze kun je eenvoudig onderhouden en verlengt de levensduur van de vriezer.

+ Beschikt over transparante lades, zodat je meteen weet wat er in de vriezer ligt

+ Heeft de No Frost functionaliteit

+ Je kan snel je spullen invriezen met de supervriezen functie

Maakt best veel geluid voor een vriezer met een maximaal geluidsniveau van 41 dB

Niet geschikt voor de schuur of garage

Merk: ETNA

Kleur: Wit

Aantal lades: 5

Afmetingen: 169,1 cm hoog, 55 cm breed en 55,7 cm diep

Gewicht: 54 kg

Energieklasse: E

Maximaal geluidsniveau: 41 dB

Bekijk het product op:

9. Bosch GSN58DWDV

Bosch GSN58DWDV

De volgende diepvrieskast in onze toplijst is de Bosch GSN58DWDV. Dit model heeft een netto inhoud van 366 liter, wat ideaal is voor gezinnen van 4 of meer personen. Het apparaat beschikt over 7 plateaus en 5 lades. De plateaus zijn uittrekbaar, zodat je ze eenvoudig kunt schoonmaken.

 

Dit model beschikt over diverse handige functies, zoals de No Frost functie, een open deur alarm en LED binnenverlichting. Daarnaast beschikt hij over energieklasse D, wat het apparaat relatief energiezuinig maakt.

 

Ook deze vriezer beschikt over luchtcirculatie, waardoor de koude lucht gelijkmatig wordt verspreidt. Tevens geeft het apparaat een signaal indien er een stroomstoring is geweest.

+ Enorm veel ruimte in deze grote vriezer

+ Met een geluidsniveau van 38 dB relatief stil

+ Nooit meer ontdooien met No Frost

Het is een zwaar apparaat met zijn 92,153 kg, waardoor hij moeilijk te verplaatsen is

Beschikt niet over kinderbeveiliging

Merk: Bosch

Kleur: Wit

Aantal lades: 5

Afmetingen: 191 cm hoog, 70 cm breed en 78 cm diep

Gewicht: 92,153 kg

Energieklasse: D

Maximaal geluidsniveau: 38 dB

Bekijk het product op:

10. Liebherr GNP 1076-20

Liebherr GNP 1076-20

De laatste vriezer in onze toplijst is de Liebherr GNP 1076-20. Dit toestel heeft een netto inhoud van 99 liter, wat geschikt is voor 1 à 2 personen. Het apparaat heeft 3 plateaus en 3 lades. De temperatuur is apart instelbaar per lade. Daarnaast beschikt het model over de No Frost functie en de supervriezen functionaliteit.

 

Andere handige functionaliteit waarover dit toestel beschikt zijn: een open deur alarm, kinderbeveiliging en luchtcirculatie. De GNP 1076-20 heeft energieklasse D, wat hem relatief zuinig in energieverbruik maakt.

 

Ben je op zoek naar een tafelmodel vriezer die een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en diverse handige functies? Dan is de Liebherr GNP 1076-20 een goede keuze.

+ Redelijk energiezuinig met energieklasse D

+ Beschikt over de No Frost functionaliteit

+ Handig open deur alarm

Heeft geen afgedekte condensor

Beschikt niet over binnenverlichting

Merk: Liebherr

Kleur: Wit

Aantal lades: 3

Afmetingen: 85,1 cm hoog, 60,2 cm breed en 62,8 cm diep

Gewicht: 43,5 kg

Energieklasse: D

Maximaal geluidsniveau: 39 dB

Bekijk het product op:

Dit waren de top 10 diepvrieskasten van 2023

Dit waren de top 10 beste vriezers van 2023. Wij hopen bij HuishoudBoulevard dat je dankzij onze toplijst een goede keuze kan maken wat betreft een vriezer. Naast toplijsten over vriezers hebben we ook lijsten over koelkasten, afzuigkappen en nog meer!

Over de auteur

Picture of HuishoudBoulevard
HuishoudBoulevard
Sinds 2022 helpt HuishoudBoulevard consumenten bij het vinden van de beste huishoudelijke apparaten! Of je nu op zoek bent naar de beste wasmachine of koelkast voor in je woning, of simpelweg een nieuwe stofzuiger nodig hebt. Ons team bestaat uit ervaren online marketeers met een gedeelde passie voor de nieuwste elektronische technologieën. Door middel van gedegen onderzoek weet het team als geen ander de juiste informatie boven tafel te krijgen.
Picture of HuishoudBoulevard
HuishoudBoulevard
Sinds 2022 helpt HuishoudBoulevard consumenten bij het vinden van de beste huishoudelijke apparaten! Of je nu op zoek bent naar de beste wasmachine of koelkast voor in je woning, of simpelweg een nieuwe stofzuiger nodig hebt. Ons team bestaat uit ervaren online marketeers met een gedeelde passie voor de nieuwste elektronische technologieën. Door middel van gedegen onderzoek weet het team als geen ander de juiste informatie boven tafel te krijgen.