Home / toplijsten / Beste Stofzuigers / De 5 beste AEG Stofzuigers van nu!

De 5 beste AEG Stofzuigers van nu!

beste AEG stofzuigers

Is je oog gevallen op een stofzuiger van AEG, maar weet je niet welke AEG stofzuiger het beste bij je past? Iedere stofzuiger van AEG heeft zo zijn voor- en nadelen. Bij de ene stofzuiger is het gemakkelijker om de haren van je huisdier(en) op te zuigen. Bij de andere heb je net dat beetje extra zuigkracht om je tapijt te stofzuigen en weer bij een ander model heb je een extra lange snoer waardoor je gemakkelijk een groot huis of een ruime kamer kan stofzuigen.

De beste AEG stofzuiger van 2024

Met al deze verschillende opties en modellen zien mensen door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij van Huishoudboulevard de beste AEG stofzuigers voor je op een rijtje gezet, zodat je een weloverwogen keuze kan maken welke AEG stofzuiger het beste bij jouw past!

1. AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE

Met de AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE haal je een allround stofzuiger zonder zak in huis. Deze steelstofzuiger van AEG heeft veel accessoires waardoor de stofzuiger voor veel situaties kan worden gebruikt. Met de meegeleverde mini turboborstel zuig je met gemak de haren van je huisdieren op.

 

Heb je een kwetsbare vloer? Ook dat is geen probleem door de meegeleverde parketborstel waardoor de stofzuiger geschikt is voor houten vloeren. Daarnaast wordt de zuigkracht automatisch bepaalt zodat je ook over hoog- en laagpolig tapijt kunt stofzuigen.

 

Tot slot is de stofzuiger met zijn 2,88 kilo gemakkelijk te verplaatsen waardoor de stofzuiger gerust een verdieping hoger kunt tillen om die te stofzuigen!

 1. Je kan verschillende soorten vloeren stofzuigen, waaronder harde vloeren, houten vloeren en tapijt.
 2. Je kan met de stofzuiger eenvoudig dierenharen stofzuigen.
 3. Met de mini turboborstel kun je ook gemakkelijk dierenharen van de bank of andere meubels verwijderen.
 4. Stofzuigen op donkere plekken, zoals onder de bank, is geen probleem door de LED verlichting op de zuigmond.

 

 1. Met een geluidsniveau van 79 decibel maakt de stofzuiger vrij veel lawaai.

 

2. AEG VX82-1-ECO

Heb je genoeg van stofzuigers die ontzettend veel lawaai maken? Dan is de AEG VX82-1-ECO de stofzuiger voor jouw! Met een geluidsniveau van 57 decibel kan deze stofzuiger worden gerekend tot een van de meest stille stofzuigers van AEG.

 

Deze stofzuiger met zak is geschikt om harde- en houten vloeren te stofzuigen, evenals laagpolig tapijt! Door een nieuwe technologie in de stofzuiger detecteert de stofzuiger zelf het vloertype en past daarop de zuigkracht aan, geen krassen meer op je laminaat! Met een snoerlengte van 9 meter heb je meer dan voldoende bereik en hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

 

De AEG VX82-1-ECO is met zijn 7,31 kilo minder geschikt om de bovenverdieping mee te stofzuigen omdat hij door zijn gewicht vrij zwaar is en minder gemakkelijk mee naar boven en beneden tilt

 1. Er wordt een parketborstel meegeleverd zodat je jou harde vloer zonder krassen kan stofzuigen.
 2. Met een geluidsniveau van 57 decibel is dit een van de meest stille stofzuigers van AEG
 3. De 9 meter lange snoer zorgt voor meer dan voldoende bereik

 

 1. Door het ontbreken van een mini turboborstel is het stofzuigen van dierenharen op meubels lastiger
 2. Door het gewicht van 7 kilo is het moeilijker om de stofzuiger de trap op- en af te tillen om de bovenverdieping te stofzuigen.

 

3. AEG LX7-2-DB

Heb je het gehad met de traditionele stofzuiger waarbij je constant de stofzuigerzakken moet wisselen en die lastig op te bergen is? Dan is de AEG LX7-2-DB, de stofzuiger voor jou!

 

De AEG LX7-2-DB is een stofzuiger zonder zak waardoor je kosten bespaard op het aanschaffen van nieuwe stofzuigerzakken. Met deze stofzuiger stofzuig je met gemak harde vloeren en tapijt door de meegeleverde combiborstel.

 

Het stof wordt opgevangen in de stofbak, die een inhoudt heeft van maar liefst 1,4 liter! De stofbak is speciaal ontworpen zodat er bij het legen van de stofbak geen stofwolken ontstaan.

 

Dankzij de HEPA 13-filter worden 99,9% van de stofdeeltjes en allergenen tegen waardoor de stofzuiger ook geschikt is voor mensen met allergieën.

 1. Harde vloeren moeten met beleid worden gestofzuigd omdat er geen parketborstel wordt meegeleverd.
 2. Met een geluidsniveau van 73 decibel maakt de stofzuiger relatief veel lawaai.

 

 1. Het geluidsniveau van 82 decibel zorgt ervoor dat de stofzuiger veel lawaai maakt.

 

4. AEG VX82-1-2MG

Ben je op zoek naar een traditionele stofzuiger waarmee je grote ruimtes kunt stofzuigen? Stop met zoeken, want dan is de AEG VX82-1-2MG stofzuiger de stofzuiger die je nodig hebt!

 

Met een snoerlengte van 9 meter kan je gemakkelijk grote ruimtes stofzuigen zonder telkens van stopcontact te moeten wisselen. Daarnaast heeft de stofzuiger een automatische zuigstand waardoor de zuigkracht wordt aangepast naar de ondergrond waarop je stofzuigt.

 

Door de schakelbare zuigmond is de stofzuiger geschikt voor harde- en houten vloeren maar ook voor laag- en hoogpolig tapijt. Met de meegeleverde meubelborstel stofzuig je met gemak de bank en tussen de kussens.

 

Tot slot is de stofzuiger met zijn geluidsniveau van 57 decibel stil te noemen waardoor je rustig tv kan kijken of muziek op hebben staan tijdens het stofzuigen.

 1. Stofzuig harde vloeren met beleid, want er wordt geen parketborstel meegeleverd
 2. Dierenharen zijn op meubels lastiger te verwijderen doordat er geen mini turboborstel wordt meegeleverd.

 

 1. Met een geluidsniveau van 87 decibel maakt de steelstofzuiger veel lawaai
 2. De turbostand zorgt voor een groot accuverbruik

 

5. AEG VX6-2-EB-C

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare stofzuiger die doet wat hij moet doen dan is de AEG VX6-2-EB-C de juiste stofzuiger voor jou.

 

Door het compacte formaat van de stofzuiger is hij gemakkelijk op te bergen, daarnaast is de stofzuiger een lichtgewicht met zijn 4,26 kilo en kan je hem gemakkelijk de trap op tillen om de bovenverdieping te stofzuigen.

 

Met de AEG VX6-2-EB-C kan je dankzij de meegeleverde combiborstel zowel harde vloeren als laagpolig tapijt stofzuigen. Het enigste wat je zelf moet doen is de combiborstel omschakelen wanneer je naar een andere ondergrond rijdt.

 1. Er wordt geen turboborstel meegeleverd waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor houten vloeren of dierenharen
 2. Met een geluidsniveau van 76 decibel maakt de stofzuiger vrij veel lawaai.

 

 1. Je kan door het ontbreken van een parketborstel geen houten vloeren stofzuigen
 2. Met een geluidsniveau van 76 decibel maakt de steelstofzuiger erg veel lawaai.

 

Over de auteur

HuishoudBoulevard
HuishoudBoulevard
Sinds 2022 helpt HuishoudBoulevard consumenten bij het vinden van de beste huishoudelijke apparaten! Of je nu op zoek bent naar de beste wasmachine of koelkast voor in je woning, of simpelweg een nieuwe stofzuiger nodig hebt. Ons team bestaat uit ervaren online marketeers met een gedeelde passie voor de nieuwste elektronische technologieën. Door middel van gedegen onderzoek weet het team als geen ander de juiste informatie boven tafel te krijgen.
HuishoudBoulevard
HuishoudBoulevard
Sinds 2022 helpt HuishoudBoulevard consumenten bij het vinden van de beste huishoudelijke apparaten! Of je nu op zoek bent naar de beste wasmachine of koelkast voor in je woning, of simpelweg een nieuwe stofzuiger nodig hebt. Ons team bestaat uit ervaren online marketeers met een gedeelde passie voor de nieuwste elektronische technologieën. Door middel van gedegen onderzoek weet het team als geen ander de juiste informatie boven tafel te krijgen.