Home / toplijsten / Beste magnetrons / Beste combimagnetrons inbouw

De beste combimagnetrons inbouw van 2024: onze top 10

Beste combimagnetrons inbouw

Ben je op zoek naar een combimagnetron inbouw? Dit type magnetron wordt op een mooie manier in jouw keuken geïntegreerd. In deze toplijst vind je de 10 beste combimagnetrons inbouw van 2024.

 

Weet je nog niet zeker of dit het juiste type is voor jou? Geen probleem! We leggen eerst uit wat een combi inbouw magnetron is en hoe deze werkt. Zo kom je er snel achter of dit de juiste keuze is voor jou.

Wat is een inbouw combimagnetron?

Een combimagnetron inbouw, is zoals de naam al zegt, wordt ingebouwd in je keuken. Dit apparaat combineert de functionaliteiten van een magnetron en een oven. Bij een combimagnetron werkt de magnetron functie het best van de twee. Deze worden ingebouwd in de keukenkastjes of keukenwand. Zo sluiten ze naadloos aan op het design van je keuken en krijg je een nette uitstraling.

Hoe werkt een combi inbouw magnetron?

Een inbouw combimagnetron kun je op drie verschillende manieren gebruiken. Selecteer de magnetronfunctie voor het snel opwarmen of ontdooien van eten. Kies voor de ovenfunctie wanneer je gaat bakken of grillen.

 

Wil je de voordelen van deze twee standen combineren? Kies dan voor de combinatiefunctie. Hiermee werken de microgolven van de magnetron en de verwarmingselementen van de oven.

 

Ben je eerder op zoek naar een krachtige oven met extra magnetron functionaliteit? Bekijk dan onze toplijst beste combi ovens. Ben je na het lezen van deze beschrijving overtuigd van de kwaliteiten van een combimagnetron, maar heb je geen ruimte om deze in je keuken in te bouwen? Bekijk dan onze toplijst beste combimagnetrons waar je ook vrijstaande apparaten vindt.

Waar op letten bij een inbouw magnetron kopen?

Nis afmetingen

De afmetingen van een inbouw combimagnetron zijn erg belangrijk. Hieraan kun je zien of het apparaat daadwerkelijk in je keuken past. Meet dit op en let er op bij je aankoop. De standaard nis afmetingen van een inbouw combimagnetron zijn 45x56x55 cm (HxBxD)

Vermogen

Een combimagnetron heeft zowel een magnetron wattage als oven vermogen. Let goed op beide met een oog op waar je dit apparaat voornamelijk voor wilt gebruiken. Het standaard vermogen van een combimagnetron is 900 watt.

Inbouw

Let goed op of de magnetron makkelijk in te bouwen is of niet. Hier kunnen grote verschillen in zitten. Voorkom lang sleutelen en kies voor een makkelijk in te bouwen magnetron. De meeste inbouw combimagnetrons kun je zelf inbouwen zonder de hulp van een monteur.

Inhoud

De inhoud van een combimagnetron wordt gemeten in liters. Dit bepaalt hoe groot de gerechten zijn die in de combimagnetron passen. De standaard inhoud voor het gebruik door 2 tot 4 personen is 25 tot 40 liter.

Kookprogramma's

Automatische kookprogramma’s maken het gebruik van je combimagnetron nóg makkelijker. Er zit veel verschil in het aantal, soort en gebruiksvriendelijkheid van de kookprogramma’s. Het standaard aantal kookprogramma’s van een combimagnetron is 5 tot 8.

Materiaal

De kwaliteit van het gebruikte materiaal is van belang voor duurzaamheid en prestaties. Er zit verschil in hittebestendigheid, kwaliteit en hoe makkelijk het te reinigen is. Het beste materiaal voor een combimagnetron is roestvrijstaal (RVS).

Wat is de beste combimagnetron inbouw?

De ETNA CM350ZT is de beste combimagnetron inbouw. Deze is met zijn inhoud van 50 liter de grootste en een van de krachtigste uit deze lijst. Gecombineerd met 16 kookprogramma´s en 5 inschuifhoogtes bereid je makkelijk meerdere gerechten tegelijk. Ben je benieuwd naar de rest van de top 10 inbouw combimagnetrons? Lees dan snel verder!

Top 10 beste combimagnetrons inbouw

1. Beste combimagnetron inbouw - ETNA CM350ZT

De ETNA CM350ZT is de beste combimagnetron inbouw. Met een inhoud van 50 liter is hij de grootste van deze lijst. Die ruimte benut je goed door 5 inschuifhoogtes waarmee je meerdere gerechten tegelijk bereid.

 

De oven functionaliteit van dit product is erg krachtig. De maximale temperatuur van de oven bereikt 250 graden. Gecombineerd met 16 kookprogramma´s zorgt dit voor gemak tijdens het bereiden van gerechten als pizza’s, ovenschotels en cakes.

 

De ruime inhoud van de ETNA CM350ZT is super handig voor grote gerechten maar brengt ook een nadeel met zich mee. De combimagnetron heeft extra opwarm tijd nodig voor veel gerechten omdat de hele inhoud verwarmd moet worden.

 

Ben je op zoek naar een krachtige, ruime magnetron met een mooi design? Dan is de ETNA CM350ZT de beste inbouw combimagnetron voor jou!

 

 1. 5 inschuifhoogtes
 2. 5 vermogensstanden
 3. 250 graden oven temperatuur
 4. Kinderbeveiliging
 5. 16 kookprogramma’s
 1. Geen zacht sluitende deur
 2. Langere opwarm tijd
 3. Haken aan de binnenkant van de deur waar je achter kunt blijven haken met kleding

Merk: ETNA

Inhoud: 50 liter

Nis hoogte: 45 cm

Nis breedte: 56 cm

Nis diepte: 55 cm

Magnetronvermogen: 900 watt

Ovenvermogen: 1750 watt

Materiaal binnenkant: Emaille

Bekijk dit product op:

2. ETNA CM244ZT

De ETNA CM244ZT doet niet veel onder voor de ETNA CM350ZT. Het is het kleinere, voordeligere broertje van de nummer 1 in onze lijst. Met een inhoud van 44 liter en een maximale oventemperatuur van 230 graden is dit een krachtige combimagnetron. Hij heeft een aantrekkelijk design met touchscreen en draaiknoppen als bediening. Deze zijn erg makkelijk te bedienen.

 

Deze inbouw combimagnetron beschikt over een draaiplateau en heeft een speciale functie om snel voor te verwarmen.

 1. 5 vermogensstanden
 2. Ontdooi, grill en combi functie
 3. 230 graden oven temperatuur
 4. Touchscreen met draaiknoppen bediening
 5. Draaiplateau
 6. Snel voorverwarmen functie
 1. Weinig accessoires meegeleverd

Merk: ETNA

Inhoud: 44 liter

Nis hoogte: 45 cm

Nis breedte: 56 cm

Nis diepte: 55 cm

Magnetronvermogen: 900 watt

Ovenvermogen: 1750 watt

Materiaal binnenkant: Metaal

Bekijk dit product op:

3. Bosch CMA583MS0

De Bosch CMA583MS0 heeft een strak RVS design met aantrekkelijk LCD display. Hierop bedien je het apparaat makkelijk en maak je gebruik van de 15 extra programma’s. Deze inbouw combimagnetron heeft een vermogen van 900 watt voor zowel de oven als de magnetron.

 

Het vermogen is groot genoeg om de oven op te warmen tot maximaal 230 graden. Wissel tussen de 5 vermogensstanden om tot de optimale temperatuur te komen. De magnetron is snel op temperatuur door de snel voorverwarmen functie. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een krachtige en veelzijdige inbouw combi magnetron.

 1. Ontdooi, grill en combi functies
 2. 5 vermogensstanden
 3. Oven temperatuur maximaal 230 graden
 4. 4 ontdooi, 3 kook en 8 combi programma’s
 5. Met draaiplateau
 6. Snel voorverwarmen
 1. Snel vingerafdrukken zichtbaar op de bedieningsknoppen

Merk: Bosch

Inhoud: 44 liter

Nis hoogte: 45 cm

Nis breedte: 56 cm

Nis diepte: 55 cm

Magnetronvermogen: 900 watt

Ovenvermogen: 900 watt

Materiaal binnenkant: RVS

Bekijk dit product op:

4. Whirlpool AMW 9605/IX

De Whirlpool AMW 9605/IX heeft verschillende unieke functionaliteiten ten opzichte van andere magnetrons in deze lijst. Zo zit er een geheugen en een startuitstelfunctie op. Hij heeft een magnetronvermogen van 900 watt en een ovenvermogen van 2800 watt. Hiermee verhit je de oven tot 250 graden.

 

Met de Whirlpool AMW 9605/IX haal je een krachtige inbouw combimagnetron in huis die makkelijk te bedienen is. Dit doe je met de touchscreen bediening. De inhoud is 40 liter. Daarmee heb je genoeg ruimte om grote ovengerechten te bereiden.

 1. Ontdooi, grill en combi functies
 2. 4 vermogensstanden
 3. Maximale oventemperatuur 250 graden
 4. Geheugen functionaliteit
 5. Uitgestelde start functionaliteit
 6. Touchscreen bediening
 7. Kerntemperatuursensor
 1. Pieptoon na verlopen timer is zacht
 2. Weinig verlichting in de magnetron

Merk: Whirlpool

Inhoud: 40 liter

Nis hoogte: 45 cm

Nis breedte: 59 cm

Nis diepte: 56 cm

Magnetronvermogen: 900 watt

Ovenvermogen: 2800 watt

Materiaal binnenkant: RVS

Bekijk dit product op:

5. Miele H 7140 BM

De Miele H 7140 BM is een van de duurdere inbouw combimagnetrons uit deze lijst. Dit betaald zich terug in de goede specificaties. Hij heeft een ruime inhoud van 43 liter en heeft één van de krachtigste vermogens uit deze lijst. Het magnetronvermogen is 1000 watt en de oven warm je op tot wel 250 graden.

 

De Miele H 7140 BM heeft een zacht sluitende deur en is door het kinderslot ook nog eens veilig voor kinderen. Door de RVS binnenkant is hij ook makkelijk schoon te maken en te houden.

 1. Zacht sluitende deur
 2. Kinderslot
 3. 250 graden maximale oventemperatuur
 1. Geen kookprogramma’s
 2. Lastige bediening

Merk: Miele

Inhoud: 43 liter

Nis hoogte: 45 cm

Nis breedte: 56 cm

Nis diepte: 55 cm

Magnetronvermogen: 1000 watt

Ovenvermogen: 250 graden

Materiaal binnenkant: RVS

Bekijk dit product op:

6. Bosch CPA565GS0

De Bosch CPA565GS0 is een unieke combimagnetron. De achterwand van dit product is katalytisch en daarmee vet absorberend. Dit zorgt voor minder schoonmaken en over het algemeen een hygiënischere omgeving. Deze magnetron is van een hogere prijsklasse. Dit zie je duidelijk terug in de specificaties. Zowel de oven als de magnetron heeft een vermogen van 1000 watt.

 

Met deze combimagnetron koop je de functionaliteiten van 4 apparaten in 1. Er zitten namelijk een stoom, hete lucht, grill en magnetron functie in. Combineer dit met 26 kookprogramma´s en 4 ontdooiprogramma´s en je krijgt een complete inbouw combimagnetron.

 1. Katalytische achterwand die vet absorberend is
 2. Stoom, hete lucht, grill en magnetron functies
 3. 26 kookprogramma’s
 4. 4 ontdooiprogramma’s
 1. De bedieningsknoppen zijn niet verlicht
 2. De oven stopt niet wanneer de timer afloopt

Merk: Bosch

Inhoud: 36 liter

Nis hoogte: 45 cm

Nis breedte: 56 cm

Nis diepte: 55 cm

Magnetronvermogen: 1000 watt

Ovenvermogen: 1000 watt

Materiaal binnenkant: Katalytisch

Bekijk dit product op:

7. Inventum IMC6044GK

De Inventum IMC6044GK biedt je veel functionaliteiten voor een voordelige prijs. Daarbij is het aantrekkelijke design mooi meegenomen. De magnetron is ruim met een inhoud van 44 liter. Het magnetron vermogen is gemiddeld met 900 watt. Het ovenvermogen vangt dit volledig op met een vermogen van 3350 watt.

 

Geniet van verschillende functionaliteiten om het koken makkelijker te maken. Zo heeft de Inventum IMC6044GK 13 kookprogramma’s, een uitgestelde start timer en een kinderslot voor de veiligheid.

 1. 230 graden maximale oventemperatuur
 2. Kinderslot
 3. 5 vermogensstanden
 4. Uitgestelde start timer
 5. 13 kookprogramma´s
 1. Bedieningsknoppen zijn lastig te lezen bij weinig licht

Merk: Inventum

Inhoud: 44 liter

Nis hoogte: 45 cm

Nis breedte: 56 cm

Nis diepte: 55 cm

Magnetronvermogen: 900 watt

Ovenvermogen: 3350 watt

Materiaal binnenkant: RVS

Bekijk dit product op:

8. Beste koop combimagnetron inbouw - ETNA CM125HRVS

De ETNA CM125HRVS is de beste koop combimagnetron inbouw. Dit heeft hij te danken aan het sterke vermogen en de voordelige prijs. Het magnetronvermogen is 900 watt wat je kunt combineren met een hete lucht oven tot maximaal 230 graden. Dit combineer je met 4 combinatiestanden die makkelijk te selecteren zijn via de bedieningsknoppen.

 

De inbouw van deze magnetron wordt door gebruikers als erg makkelijk omschreven. Je hoeft geen hulp van een monteur in te schakelen, aangezien hij zonder technische kennis in te bouwen is.

 1. Ontdooi, grill en combi functie
 2. 5 vermogensstanden
 3. 220 graden maximale oventemperatuur
 4. Uitgestelde start functie
 5. Snel voorverwarmen
 1. Draaiplateau is niet stil te zetten

Merk: ETNA

Inhoud: 25 liter

Nis hoogte: 45 cm

Nis breedte: 56 cm

Nis diepte: 55 cm

Magnetronvermogen: 900 watt

Ovenvermogen: 2500 watt

Materiaal binnenkant: RVS

Bekijk dit product op:

9. Inventum IMC6132FZWA

De Inventum IMC6132FZWA maakt koken een stuk makkelijker. De magnetronfunctie van 1000 watt is erg krachtig. Zeker in combinatie met de grill functie en 10 automatische kookprogramma´s.

 

De ovenfunctionaliteiten van de Inventum IMC6132FZWA zijn minder krachtig dan zijn magnetronfuncties. De maximale oventemperatuur is 220 graden waardoor sommige gerechten langer in de oven moeten dan staat aangegeven. De Inventum IMC6132FZWA is makkelijk in te bouwen en installeren. Hier heb je geen monteur voor nodig.

 1. Glazen draaiplateau
 2. 5 vermogensstanden
 3. 220 graden maximale oventemperatuur
 4. 10 kookprogramma´s
 5. Kinderslot
 1. Matige oven functionaliteiten

Merk: Inventum

Inhoud: 32 liter

Nis hoogte: 45 cm

Nis breedte: 56 cm

Nis diepte: 55 cm

Magnetronvermogen: 1000 watt

Ovenvermogen: 2500 watt

Materiaal binnenkant: RVS

Bekijk dit product op:

10. Bosch BEL554MS0

De Bosch BEL554MS0 is een compacte inbouw combimagnetron waarvan vooral de grill functie uitblinkt. Door het gebruik van RVS is hij makkelijk schoon te maken en houden.

 

Dit apparaat onderscheid zichzelf door het Auto Pilot 8 programma. Hiermee selecteer je het gerecht dat je wilt bereiden en het gewicht hiervan. Het programma berekend vervolgens de juiste kookmodus, temperatuur en bereidingstijd. Je hoeft dus niet meer zelf op te zoeken hoe lang je gerecht in de oven moet.

 1. Ontdooi en combi functies
 2. 5 vermogensstanden
 3. Draaiplateau
 1. Geen hete lucht functie

Merk: Bosch

Inhoud: 25 liter

Nis hoogte: 38 cm

Nis breedte: 56 cm

Nis diepte: 55 cm

Magnetronvermogen: 900 watt

Ovenvermogen: 900 watt

Materiaal binnenkant: RVS

Bekijk dit product op:

De voor- en nadelen van een combi inbouw magnetron

Het belangrijkste voordeel van een inbouw combimagnetron is het naadloos aansluiten op je keuken. Een nadeel van dit type magnetron is de minder krachtige oven functionaliteit. Er zijn nog een aantal andere voor- en nadelen waar je rekening mee kunt houden:

Voordelen van een combimagnetron inbouw

  1. Makkelijk aansluiten
  2. Geen magnetron meer op het aanrecht
  3. Krachtige magnetron functies
  4. Automatische kookprogramma’s
  5. Draaiplateau

Nadelen van een combimagnetron inbouw

  1. Hoger in prijs
  2. Alleen geschikt bij ruimte in keukenwand of kastjes

De beste combimagnetrons inbouw vind je bij Huishoudboulevard

Ben je nog niet zeker over je keuze voor een inbouw combimagnetron? Je kunt ook voor een vrijstaande combimagnetron of combi oven gaan. Bekijk onze toplijst beste magnetrons, waar je een overzicht vind van alle magnetrons om je keuze te maken. Ben je naast een magnetron ook op zoek naar andere huishoudelijke producten? Bekijk dan een van de andere toplijsten. Deze staan ook vol met koopadvies!

Gerelateerde toplijsten

Over de auteur

Picture of HuishoudBoulevard
HuishoudBoulevard
Sinds 2022 helpt HuishoudBoulevard consumenten bij het vinden van de beste huishoudelijke apparaten! Of je nu op zoek bent naar de beste wasmachine of koelkast voor in je woning, of simpelweg een nieuwe stofzuiger nodig hebt. Ons team bestaat uit ervaren online marketeers met een gedeelde passie voor de nieuwste elektronische technologieën. Door middel van gedegen onderzoek weet het team als geen ander de juiste informatie boven tafel te krijgen.
Picture of HuishoudBoulevard
HuishoudBoulevard
Sinds 2022 helpt HuishoudBoulevard consumenten bij het vinden van de beste huishoudelijke apparaten! Of je nu op zoek bent naar de beste wasmachine of koelkast voor in je woning, of simpelweg een nieuwe stofzuiger nodig hebt. Ons team bestaat uit ervaren online marketeers met een gedeelde passie voor de nieuwste elektronische technologieën. Door middel van gedegen onderzoek weet het team als geen ander de juiste informatie boven tafel te krijgen.