Blogs

Wat u ook nodig heeft, wij hebben een een selectie gemaakt van de beste producten, speciaal voor u – van stofzuigers tot vaatwassers, van keukenapparatuur tot wasmachines, van koelkasten tot tv’s. Het hele gezin zal tevreden zijn met onze selectie van de beste producten!

Populaire blogs koffiezetapparaten

Koffiezetapparaat schoonmaken
Koffiezetapparaten

Koffiezetapparaat schoonmaken: het stappenplan

Om ervoor te zorgen dat je elke dag van een heerlijke kop koffie kunt genieten, is het belangrijk om regelmatig je koffiezetapparaat te onderhouden. Het koffiezetapparaat schoonmaken heeft veel voordelen. Dit geldt zowel voor een volautomaat koffiemachine als voor een inbouw koffiemachine. Onderhoud je het apparaat goed, dan smaakt de koffie stukken beter en gaat het apparaat langer mee.  

Lees verder
Gemiddelde levensduur koffiemachine
Koffiezetapparaten

Levensduur koffiemachine

Wil je graag een nieuwe koffiemachine aanschaffen? Dan is het verstandig om rekening te houden met de gemiddelde levensduur van het koffiezetapparaat. Dit kan per machine namelijk verschillen. Zo gaan sommige machines langer mee dan andere. Dit heeft onder andere te maken met de bouwkwaliteit, onderhoud, het merk en het gebruik van het apparaat.   Maar hoe herken je een

Lees verder