Blogs

Wat u ook nodig heeft, wij hebben een een selectie gemaakt van de beste producten, speciaal voor u – van stofzuigers tot vaatwassers, van keukenapparatuur tot wasmachines, van koelkasten tot tv’s. Het hele gezin zal tevreden zijn met onze selectie van de beste producten!

Populaire blogs inductiekookplaten

Levensduur inductiekookplaat
Inductiekookplaten

Levensduur inductiekookplaat

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe inductiekookplaat voor je keuken, is het natuurlijk van belang om aandacht te besteden aan het ontwerp, de beschikbare functies en de milieuvriendelijkheid ervan. Maar heb je ook al eens nagedacht over de levensduur van een inductiekookplaat?   De levensduur van een inductiekookplaat wordt namelijk be├»nvloed door verschillende factoren, waaronder de bouwkwaliteit, het

Lees verder
Verschillende soorten inductie kookplaten
Inductiekookplaten

Soorten inductie kookplaten

Ben je op zoek naar een inductie kookplaat, maar ben je nog niet helemaal bekend met de verschillende opties die er zijn? Dat is natuurlijk logisch! Er bestaan namelijk talloze varianten met elk hun eigen kenmerken, zoals inductiekookplaten met een geïntegreerd afzuigsysteem en modellen zonder afzuiging. Hoe dan ook, je hebt een verstandige keuze gemaakt door voor inductie te kiezen.

Lees verder